Touch Screen Enclosures: Hvordan øke merkevarebygging med utendørs interaktivitet

berøringsskjermkapsling av Armagard

Digital skilteskjermer.

Digital skilting , som gjør det mulig for et publikum å samhandle med det, gir en virkelig dynamisk form for kommunikasjon enn bare vanlige digitale skjermer som blinker bildene og innholdet hos folk. For å muliggjøre interaktivitet må digitale skiltene inneholde berøringsskjermteknologi, noe som nå er blitt allestedsnærværende teknologi til mennesker.

Touchscreens er en kjent teknologi for folk. Takket være utbredelsen av smarttelefoner og nettbrett PCer, er berøringsskjermene en del av hverdagen, og ikke-interaktive teknologier blir gamle hatter. Faktisk, hvis du ser nøye på noen standard digital signage skjerm, vil du se fingeravtrykk som dekker skjermens ansikt. Dette skyldes at folk nå forventer en skjerm for å være interaktiv, og derfor bruker flere og flere utendørs digitale skiltingsinstallasjoner berøringsskjermteknologi for å gi en mer dynamisk form for kommunikasjon.

berøringsskjermkapsling av Armagard

Manuell berøringsskjermkapsling.

branding

Fordi publikum er mer sannsynlig å samhandle med en berøringsskjerm enn en standard digital signage-enhet, gir berøringsskjermene en bedre metode for annonsering og skape merkevarebevissthet. En skjerm som bare sender ut repeterende annonser, kan snart bli unnoticeable til forbipasserende, men et skjermbilde som gir full interaksjon vil få langt mer oppmerksomhet ved å tilby en toveiskommunikasjon som nå forventes av et teknologisk kyndig publikum.
Bruk av berøringsskjerm i digital signering gjør at potensielle kunder kan oppdage mer informasjon om produkter og tjenester, gir en plattform for toveiskommunikasjon, og genererer et bilde som merkevaren tilhører et moderne, tjueførste århundre selskap.

Touchscreen Technology

Touchscreen-teknologien er ikke ny. Berøringsskjermen har blitt brukt i mange år, spesielt i industrielle omgivelser hvor standard bruk av datamaskiner er vanskeliggjort av miljøfarer. Men med oppgangen til smarttelefonen og andre lignende teknologier har touchscreens blitt den foretrukne metoden for datatilgang i personlige enheter. Fordi berøringsskjermen er så allestedsnærværende, har de fordelen av å kreve ingen opplæring av instruksjoner som folk allerede vet hvordan de skal samhandle med dem.
Selv om det finnes forskjellige metoder for å lage en interaktiv skjerm, bruker de fleste håndholdte enheter og utendørs digitale signasystemer en kapasitiv berøringsskjerm, da de er mer effektive i variable temperaturer og mindre utsatt for falske innganger. Dette er avgjørende for en skjerm som brukes i et utendørs område, da varierende temperaturer og vindblåste rusk kan enkelt gjøre en berøringsskjerm ubrukelig, men selv med kapasitive skjermbilder kan utendørsområder medføre problemer for berøringsskjermen.

berøringsskjermkapsling av Armagard

Vedlegg for utendørs og innendørs digitale annonser.

Utendørs bruk

Uansett om de er interaktive eller ikke, krever alle utendørs skjermer en form for beskyttelse mot elementene, varierende temperaturer og risiko for skade ved påvirkning. Tradisjonelt har utendørs digitale signasjedisplayer blitt omsluttet i en   LCD-kabinett   som er designet for å beskytte teknologien mot å bli skadet fra været og påvirkninger.
Det mest sårbare området på en hvilken som helst utendørs skjerm er LCD-ansiktet, og de er vanligvis beskyttet av et glassskjerm for å sikre at skjermen ikke er skadet gjennom støt. Men fordi berøringsskjermene bare fungerer hvis en bruker kan komme i kontakt med skjermens ansikt, holder den seg bak en beskyttende barriere, slik at dette ikke virker, noe som gjør at mange utendørs berøringsskjerm sårbare for skade.
Typisk   berøringsskjermvegger   har ikke vært i stand til å omgå dette problemet, og mens de gir tilstrekkelig beskyttelse rundt enheten og gjør det mulig for en enhet å operere i all-weathers, er berøringsflaten fortsatt sårbar for påvirkning og skade på grunn av behovet for å holde den eksponert for interaksjon. Det er imidlertid nå en annen måte.

En annen tilnærming

Tradisjonelt har berøringsskjermene vært en enkelt, spesialisert enhet. Men annet enn skjermens ansikt, er det ingenting å skille mellom et standard LCD-skjerm fra en berøringsskjerm. Faktisk kan en hvilken som helst LCD-skjerm bli omgjort til en kapasitiv berøringsskjerm, bare ved å bruke en kapasitiv film foran LCD-skjermen. Denne retrofitted Touchfoil, fungerer som en vanlig berøringsskjerm, men har den utmerkede fordelen ved at den kan monteres foran glasset, med den digitale skjermen fullstendig beskyttet ved å bruke den bak glasset.
Denne unike metoden betyr at en skjerm kan lukkes og beskyttes fullt ut i et beskyttende utendørs skap, og kan likevel fungere som en fullt brukbar berøringsskjerm. Dette gjør det ikke bare mulig å plassere en skjerm i et utendørs område der det kan fungere som en fullt funksjonell berøringsskjerm, men gir også friheten til å bruke en hvilken som helst LCD-enhet av hvilken som helst størrelse for å fungere som berøringsskjerm.

berøringsskjermkapsling av Armagard

Høyt lysende portrettkapsling.

Touchscreen Vedlegg

Armagard   berøringsskjermvegger   Gi denne unike løsningen for å bruke interaktive skjermer på alle utendørs steder, samtidig som du sikrer total beskyttelse mot kollisjoner, vindblåst avfall, påvirkning, hærverk og varierende temperaturer. Den kapasitive filmen som brukes i berøringsskjermen er festet på utsiden av beskyttelsesglasset som sikrer at skjermen holdes trygt fra strenge til utemiljøet, men tillater interaktivitet.
Med både enkel- og multi-touch-funksjoner er berøringsskjermkabinettet tilgjengelig i størrelser fra 32 "til 70" over et bredt spekter av stilarter, fra landskap og portrett til totem-skjermer, som alle kan brukes utendørs som interaktive berøringsskjerm enheter.

IP54 beskyttelse

For å sikre at berøringsskjermen kan fungere i et utendørsområde, betyr det at det trenger beskyttelse mot alt som kan forårsake skade og feil. Armagards touchscreen-kabinett er produsert i henhold til europeisk IP54-standard, noe som sikrer at kabinettet kan tåle all strenge av en utendørs plassering.
Dette betyr at kabinettet er bygget for å være vanntett, for å beskytte mot kraftig nedbør, støvtett for å beskytte mot vindblåste partikler, er beskyttet mot støt, uavhengig eller bevisst, er låsbar og sikker for å holde ut tyver og inneholder også elektrisk bølge beskyttelse.

miljøer

IP54 rating på   Armagard s   Touchscreen-kabinett gjør at en berøringsskjerm enhet kan brukes i alle slags forskjellige miljøer. På grunn av sin vanntette evne, vil berøringsskjermen fungere på nesten alle utendørs steder. Ettersom det er låsbart og sikkert, kan det stå uovervåket uten frykt for tyveri eller skade, og de forskjellige monteringsalternativene betyr at den kan henges fra et tak, veggmontert eller til og med installert som en frittstående totem. Selv under sterke sollys, med den riktige typen LCD-skjerm med høy lysstyrke, kan en berøringsskjerm virke uten synlige problemer, og den kapasitive berøringsfolien kan til og med være en bruker som bruker hansker.
Alt dette betyr at pekeskjermer er også ideelle for bruk i industrielle omgivelser. Nivået på vann- og støvbeskyttelse som leveres av IP54-berøringsskjerminnstillingene, betyr at enheten kan installeres selv i støvete, skitne eller våte områder. IP54-beskyttelsen betyr at berøringsskjermen kan fungere uten fare for skade eller feil på de fleste industri- og lagerlokaler.

berøringsskjermkapsling av Armagard

Digital stasjon gjennom menybrett.

Bruker

Touchscreen-kabinettene er utrolig allsidige, spesielt ettersom de kommer i mange størrelser, stiler og orienteringer, noe som betyr at deres bruk er nesten ubegrenset. Touchscreen kabinett er en ideell første kontakt-enhet. Hoteller og offentlige bygninger kan gi informasjon om tilgjengelighet, priser, åpningstider og arrangementer, mens butikkene kan bruke dem som et middel til å markedsføre tilbud og salgsartikler.
Et utendørs berøringsskjermbilde er også ide for næringsmiddelindustrien, og gir et interaktivt menysystem som ikke bare lar kundene se hva som tilbys, men kan også ta bestillinger. Transportnavene kan også bruke utendørs berøringsskjermhyller for å gi interaktiv tidsplaninformasjon og ruteplanleggere, mens interaktiviteten gir en ideell metode for merkevarebygging for annonsører.
Fra opplæring og informasjon, reklame og branding, til selvbetjening og bestillingskiosker, gir utendørs berøringsskjermhyller en enkel, state-of-the-art løsning for å skape interaktiv kommunikasjon for et bredt spekter av steder og bruksområder.

Avkastning på investeringen

En av de beste aspektene ved å bruke en LCD-skjerm plassert i en Armagard touchscreen kabinett som er utstyrt med touch-folie interaktivitet er den potensielle avkastningen på investeringen enheten tilbyr. Kabinettet kan huske generasjon etter generasjon av skjerm, og gir samme nivå av beskyttelse og berøringsskjermfunksjoner uten ekstra kostnad. Skjermer kan enkelt byttes, da kabinettet kan forbli in situ mens en ny skjerm er installert, noe som reduserer potensiell nedetid.
Fordi skjermene som er plassert i berøringsskjermen er standard enheter, er den samlede prisen på kabinettet og skjermen ofte sammenlignbare, om ikke mindre enn en skreddersydd utendørs berøringsskjerm, men fordi kabinettet kan vare i mange år, så mange forskjellige generasjoner av skjermer, avkastningen på investeringen bare blir bedre.
Alt   Armagard s   Touchscreen kabinetter er bygget til uovertruffen kvalitet, ved hjelp av over 14 års bransjeerfaring. Med en fem års standardgaranti på alle mekaniske deler har alle kabinettene også gjennomgått strenge testprosedyrer for å sikre at de kan fungere uten problemer i en rekke innstillinger. Armagard touchscreen kabinetter er også stilige og gir en estetisk tiltalende enhet som ser moderne og funksjonell ut. Uansett om det er plassert utenfor en offentlig bygning, butikk, hotell, transportnav eller installert i en fabrikk, gir et berøringsskjermbilde en moderne og effektiv form for interaktiv kommunikasjon som kan øke profilen til en bygning og bringe inn i det tjueførste århundre.